BLOG

Na základě více než 40 let zkušeností je KMC největším světovým výrobcem řetězů. Lide co tuto značku vyrábějí, mají jasný cíl: Mít pro cyklisty nejlepší možný produkt. KMC řetězy se vyznačují 100% funkčností, snadnou manipulací a maximální životností. Neustálé inovace podtrhuje náš nárok být skutečným lídrem na trhu v řetězové technologii.

Ať už jste blízko domova nebo daleko, žádný typ kola vám nemůže nabídnout tolik možností a všestrannosti jako gravel bike. S těmito všestrannými koly mohou dobrodruzi zdolat jakýkoli povrch - na silnici i mimo ni. Štěrkové cesty, chodník, lesní stezky, co si jen vzpomenete! Na gravel kole už prostě neexistují žádné limity.


Na základě více než 40 let zkušeností je KMC největším světovým výrobcem řetězů. Lidi, kteří KMC řetězy vyrábějí mají jediný cíl:: Mít nejlepší možný produkt pro potřeby cyklistů. Naše řetězy se vyznačují 100% funkčností, snadnou manipulací a maximální životností. Neustálé inovace podtrhují náš nárok být skutečným lídrem na trhu v řetězové technologii.

Výroba řetězů je složitý proces, nicméně cíl KMC je velmi jednoduchý, vyrábíme řetězy na kola: Pro jakýkoli druh, pro jakékoli kolo, pro jakýkoli účel.

© 2022 BIKE GROUP | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky